Beza co ciasto upieczone z białek, jest krucha na zewnątrz i miękka w środku.Pyszna beza z dodatkiem śmietany i mnustwem owoców, jest idealna na każdą okazję. SKŁADNIKI : 7 białek z jajek klasy 'M' 350 g cukru sok z 1/2 cytryny 1 łyżka mąki ziemniaczanej DODATKOWO : 200 g malin +1 łyżka cukru borówki i mango według uznania 200 ml śmietany 30 % 1 cukier waniliowy 250 g mascarpone PRZYGOTOWANIE : Białka o tempetaturze pokojowej wlewamy do misy robota i zaczynamy ...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...