Jajka w sosie koperkowym to dla nas jeden ze smaków dzieciństwa, do którego dziś nadal chętnie wracamy. Tak przyrządzone jajka, w szczególności podane z tłuczonymi ziemniakami, to po prostu pyszny domowy obiad. Przepis na jajka w sosie koperkowym Składniki: 8 jajek, niecałe pół kostki masła, 1 większa cebula, 1-2 ząbki czosnku, 2 łyżki mąki pszennej, litr mleka, duży pęczek koperku, sól, pieprz. Jak zrobić jajka w sosie koperkowym? Jajka ugotuj na twardo, ostudź, obierz. W garnku rozpuść masło, wrzuć drobno posie... czytaj dalej...
Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...