Przepis na : śniadanie
Jeśli szukasz pomysłu na lekką, ale jednocześnie wykwintną sałatkę, ten przepis z pewnością Cię zachwyci. Połączenie świeżej rukoli, delikatnej szynki, słodkich winogron i chrupiących orzeszków to prawdziwa harmonia smaków. Całość dopełnia lekki, miodowo-musztardowy dressing, który nadaje potrawie wyjątkowego charakteru. Taka sałatka to świetny wybór na elegancką kolację, spotkanie z przyjaciółmi czy po prostu szybki posiłek w ciągu dnia. Zachwyć swoich gości lub zrób coś wyjątkowego dla siebie! czytaj przep... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...