
Ciasto Bakaliowy Jeż Ciasto bez pieczenia z dodatkiem naszych ulubionych ciastek jeżyków. Wykonanie jest proste i szybkie jak zarazem bardzo smaczne. Polecam. 20 porcji 35 minut czas przygotowania Składniki na spód: · 180 g herbatników · ½ kostki masła Składniki na ciemną masę: · 500 ml śmietany 30% · 400 g serka homogenizowanego · 4 łyżki nutelli ... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...