Naleśniki z mąki ryżowej i gryczanej

Naleśniki z mąki ryżowej i gryczanej

Naleśniki z mąki ryżowej i gryczanej

Naleśniki z mąki gryczanej i ryżowej z poniższego przepisu przygotowywaliśmy podczas Warsztatów z Gwiazdą, które prowadzili Ewa Szabatin i Rafał Maserak. Ps.Tym razem przepis nie został zilustrowany moim zdjęciem, autorem fotografii jest Paweł Wodyński Naleśniki z mąki ryżowej i gryczanej - składniki  2 szklanki mąki (po jednej ryżowej i gryczanej) 2 jajka bio  1 szklanka mleka ryżowego 1 szklanka wody - może być gazowana  szczypta soli himalajskiej  1 łyżka cukru kokosowego lub miód&nbs... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinaria - potrawy z różnych stron świata

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.