Bezy migdałowe

Bezy migdałowe

Bezy migdałowe

Bezy migdałowe to ciekawa alternatywa dla tradycyjnych bez i tortu Pavlova. Proste w przygotowaniu, nie wymagają dużego nakładu pracy. Wystarczy jedynie dokładnie oddzielić żółtka i dobrze ubić miałka z cukrem. Wybierając jajka na bezy zazwyczaj kupuję rozmiar M lub L i pozostawiam w lodówce na minimum tydzień przed ubijaniem. Bezy migdałowe idealnie pasują do popołudniowej kawy, można je także wykorzystać, jako ozdobę do tortów lub przełożyć ulubionym kremem - takie bezy pokochają wszyscy. Bezy migdałowe - ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinaria - potrawy z różnych stron świata

Autor

CzteryFajery.plCzteryFajery.pl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

torty, zupa, tort, ciasto, sałatka, sałatki, ciekawe przepisy, shoarma, proste ciasto, bez pieczenia, sałatka do pracy, sałatki do pracy, salatka z jajkiem, ciasta z kremami, ciasto z kremem, zupa krem, lekkie sałatki, tort bezowy, ciasta z masa, szybki tort bez pieczenia , ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, szybkie ciasto, szybka sałatka, szybkie sałatki, proste i szybkie ciasto, szybkie ciasto bez pieczenia

Inne przepisy z Kulinaria - potrawy z różnych stron świata

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.