Przepis na : śniadanie
Przepis na faszerowane jajka wędzonym łososiem z dodatkiem serka śmietankowego, koperku oraz jogurtu naturalnego, całość posypana obficie koperkiem. Składniki: 4 jajka 1 łyżka serka śmietankowego 1,5 łyżki jogurtu naturalnego 1/2 pęczka koperku 40 g wędzonego łososia 2 żółtka ( z ugotowanych jajek) pieprz Przygotowanie: Jajka gotuję na twardo, studzę, obieram ze skorupki. Jajka dzielę na połówki, układam na talerzu, wyjmuję dwa żółtka, Przygotowuję sos: Łososia drobno siekam w... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...
Założyłam bloga by móc dzielić się przepisami z innymi, gotowanie to moja wielka pasja, odkrywanie nowych smaków, eksperymenty w kuchni, to coś co kocham.
Kukułeczki.pl to miejsce, w którym znajdziesz przepisy na proste, zdrowe i szybkie w przygotowaniu dania.
Zapraszam do wspólnego gotowania!