Bułeczki pszenne faszerowane szynką i serem Oczywiście najlepiej smakują od razu po upieczeniu – bułka jest gorąca, a ser się ciągnie Czas wykonania: 2 h 30 min Ilość porcji: 2 h 30 min Składniki: Ciasto: 500 g mąki pszennej 50 g świeżych drożdży ( ½ opakowania) 300 ml ciepłej wody 1 łyżeczka soli 1 łyżeczka cukru 2 łyżki oliwy Nadzienie: 150 g sera żółtego 150 g szynki ketchup Przygotowanie: Mąkę wsypać do dużej miski. Do małej miseczki pokruszyć drożdże, posypać je cukrem, zalać 1/5 szklanki ciepłej ... czytaj dalej...
Nie jestem profesjonalistką i nie skończyłam żadnej szkoły gastronomicznej, ale po prostu lubię gotować. Gotowanie sprawia mi wiele przyjemności, cieszę się że mogę uczyć się nowych rzeczy i zbierać nowe doświadczenia.