Pasta z awokado, jajka i czerwonej cebulki.

Pasta z awokado, jajka i czerwonej cebulki.

Pasta z awokado, jajka i czerwonej cebulki.

Przepis na : śniadanie

Awokado zawiera sporo wartości odżywczych, witamin i minerałów. Warto go wykorzystywać w swojej kuchni jak najczęściej i na różne sposoby. Dziś zapraszam na bardzo prostą, ale jakże smaczną pastę. Pasta błyskawiczna w przygotowaniu, doskonale nadaje się jako smarowidło na kanapki, tosty czy krakersy. Można nią też faszerować jajka czy pomidorki. Polecam :) Składniki - 1 dojrzałe awokado - 1 jajko ugotowane na twardo - mała czerwona cebula - 1 łyżka soku z cytryny lub limonki - 1 łyżeczka majonezu ( opcjonalnie ) - ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia z widokiem na ogród

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.