Pewnie wielu z Was lubi (jeśli nie uwielbia) świeżą kromkę chleba z pysznym masłem. Jeszcze najlepiej, jak skórka przyjemnie chrupie, a środek jest mięciutki! Do tego masło, które rozpływa się w ustach swoją śmietankowością przy każdym kęsie...pysznie, prawda? :) Kawa, herbata, dżemy, warzywa, owoce. O poranku, w srebrzystym blasku słońca. I jeszcze żeby ktoś to wszystko do łóżka podał! :D A ja mam dla Was dzisiaj propozycję masła niecodziennego, które w łóżku smakuje równie dobrze! Pełne jest ziół i kwiatowy... czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Chemiczne dodatki do żywności potocznie nazywane „składnikami E” zostały dopuszczone do użytku przez instytucje Unii Europejskiej i są one uznawane za bezpieczne i dozwolone do użycia.
Czytaj dalej...Uwielbiam gotować i eksperymentować z nowymi smakami. Jestem zwolenniczką naturalnych produktów, ziół i kwiatów oraz dzikich owoców (np: dzika róża, czarny bez) na talerzach, pasjonuję się również fotografią kulinarną :) Jestem absolwentką Slawistyki na UŁ, miłośniczką zwierząt, natury i rękodzieła. A kiedyś...będę miała własny ogród :)