Tarta ze szparagami i mozzarelą na pożegnanie wiosny

Tarta ze szparagami i mozzarelą na pożegnanie wiosny

Tarta ze szparagami i mozzarelą na pożegnanie wiosny

Ostatni dzień długiego, czerwcowego i wyjątkowo ciepłego weekendu uczciłam w jeden z moich ulubionych sposobów. Piknikiem ze znajomymi! Długo wyczekiwana okazja na puszczenie się w dzicz przy pięknej pogodzie, której wiosną nie było za wiele, wraz z radosnymi ludźmi i pysznym jedzeniem nareszcie się ziściła :) Po długim marszu przez piękny sosnowy las, w którym promienie czerwcowego słońca skakały po srebrzystych pajęczynach, dodając blasku w mikro świecie, dotarłyśmy na Uroczysko Święte Ługi - ptasie króle... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w Słońcu Skąpana

Autor

Justyna OpasińskaJustyna Opasińska

Uwielbiam gotować i eksperymentować z nowymi smakami. Jestem zwolenniczką naturalnych produktów, ziół i kwiatów oraz dzikich owoców (np: dzika róża, czarny bez) na talerzach, pasjonuję się również fotografią kulinarną :) Jestem absolwentką Slawistyki na UŁ, miłośniczką zwierząt, natury i rękodzieła. A kiedyś...będę miała własny ogród :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, szparagi, ciasto, przepisy na kruche ciasto, ciasto kruche, mięso, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, bez pieczenia

Inne przepisy z Kuchnia w Słońcu Skąpana

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.