WŁOCHY NA WIDELCU CZYLI BAKŁAŻAN FASZEROWANY POMIDORAMI, MOZARELLĄ I BAZYLIĄ

WŁOCHY NA WIDELCU CZYLI BAKŁAŻAN FASZEROWANY POMIDORAMI, MOZARELLĄ I BAZYLIĄ

WŁOCHY NA WIDELCU CZYLI BAKŁAŻAN FASZEROWANY POMIDORAMI, MOZARELLĄ I BAZYLIĄ

Przepis na : obiad

Kuchnia włoska jest jedną z tych, które lubię najbardziej. W mojej kuchni włoskie dania to nie tylko pizza czy makarony ale też dania zainspirowane kuchnią włoską z nutą polskich czy egzotycznych smaków. Dzięki Galbani - producenta serów mogę wyczarować w kuchni nie tylko klasyczną pomidorową z mozarella ale też bawić się smakami. Tym razem postawiłam na bakłażana po włosku. bakłażana nafaszerowałam tym co we Włoszech najlepsze a następnie upiekłam. Danie wyszło lekkie, sycące i smaczne. Mozarella Galbani fa... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w oparach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.