TORTELLINI ZE SZPINAKIEM, POMIDORKAMI I PORZECZKAMI

TORTELLINI ZE SZPINAKIEM, POMIDORKAMI I PORZECZKAMI

TORTELLINI ZE SZPINAKIEM, POMIDORKAMI I PORZECZKAMI

Przepis na : obiad

Większość osób nie lubi szpinaku bo kojarzy się z przedszkolem. Dzieci były zmuszane do jedzenie zielonej papki. Ja w dzieciństwie nie lubiłam szpinaku w postaci przedszkolnej ale miałam na tyle mądrych rodziców, ze nigdy nie zmuszali mnie do jego jedzenia. Przez kilka lat nie byłam w stanie jeść go pod żadną postacią. 2 lata temu jednak w jednej z restauracji kucharz przygotował gnocchi ze szpinakiem i serem. Zaryzykowałam zamówienie tego i była to najlepsza wersja gnocchi jaką miałam okazję jeść. Okazało s... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w oparach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.