PIECZONE NALEŚNIKI Z MASŁEM Z PIECZONYCH KUREK

PIECZONE NALEŚNIKI Z MASŁEM Z PIECZONYCH KUREK

PIECZONE NALEŚNIKI Z MASŁEM Z PIECZONYCH KUREK

Sezon grzybowy w pełni. Lasy pełne są maślaków, prawdziwków, kurek i rydzów. Internet pełen jest zapytań "Czy ten grzyb jest jadalny?" "Co to za grzyb?". Ja wychodzę z założenia: Nie znam się. Nie zbieram. Nie wiem co to za grzyb. Nie zbieram. Mam jakiekolwiek wątpliwości co do jadalności zebranego grzyba. Nie zbieram. Kochani pamiętajmy, że w internecie większość ludzi uważa, że zna się na wszystkim. To że ktoś powie, że dany grzyb jest jadalny, nie znaczy, że jest. Światło źle padnie przy zrobieniu zdjęciu ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w oparach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.