ŻEBERKA W MIODZIE

ŻEBERKA W MIODZIE

ŻEBERKA W MIODZIE

Dzisiejsza propozycja, nie wymaga zbyt wielu zabiegów. Spokojnie można podzielić przygotowywanie tej potrawy tylko na 3 etapy: Etap 1 - marynowanie Etap 2 - pieczenie Etap 3 - konsumowanie Jak myślicie który etap jest najprzyjemniejszy ? Prawidłowa odpowiedź: 3  :) SKŁADNIKI: 1 kg żeberek wieprzowych 2 średnie cebule 3 łyżki płynnego miodu 1 łyżka pikantnego ketchupu 2 ząbki czosnku 1 łyżka oleju sól pieprz A jak to zrobić: Żeberka umyć, pokroić i oprószyć solą i pieprzem. Cebulę pokroić w piórka. Z miodu,... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w opałach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.