SZPARAGI POD PIERZYNKĄ Z BESZAMELU

SZPARAGI POD PIERZYNKĄ Z BESZAMELU

SZPARAGI POD PIERZYNKĄ Z BESZAMELU

Szparagi zawsze wzbudzały we mnie lęk ;) Bardzo je lubię, jednak samodzielne ich przygotowywanie do moich mocnych stron nie należy (stąd ten lęk). Zawsze się obawiam, że wyjdą zbyt łykowate, albo zupełnie bez wyrazu. Dzisiaj się udało, są smaczne, zachęcam do przygotowania ich właśnie w taki sposób. SKŁADNIKI: 1 pęczek białych szparagów 1/2 łyżeczki soli 1/2 łyżeczki cukru 8-10 plasterków wędzonej polędwicy 1 łyżka startego żółtego sera 3 pomidorki koktajlowe pokrojone w plasterki posiekany szczypiorek 2 łyżki mas... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w opałach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.