PASTA KANAPKOWA Z WĘDZONYM ŁASOSIEM

PASTA KANAPKOWA Z WĘDZONYM ŁASOSIEM

PASTA KANAPKOWA Z WĘDZONYM ŁASOSIEM

Zapraszam na kolejna odsłonę past kanapkowych. Tym razem prym wiedzie wędzony łosoś. Pasta najlepiej smakuje z ciemnym pieczywem lub pumperniklem. Ja ją jednak dzisiaj zaserwowałam z grzankami. Polecam serdecznie. SKŁADNIKI: 100 g wędzonego łososia 2 cebulki dymki 1 jajko ugotowane na twardo 1/2 strąka białej papryki 2 suszone pomidory 1/2 łyżeczki musztardy rosyjskiej (lub innej ostrej) sól pieprz A jak to zrobić: Łososia pokroić na drobne kawałeczki i przełożyć do miseczki. Cebulki pokroić w pierścionki wraz z 1... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w opałach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.