PASTA KANAPKOWA Z WĘDZONEGO KURCZAKA

PASTA KANAPKOWA Z WĘDZONEGO KURCZAKA

PASTA KANAPKOWA Z WĘDZONEGO KURCZAKA

Jako że zaliczam się do kanapkożerców, pojawiają się w mojej kuchni różnego rodzaju pasty. To idealne smarowidło, którym możemy zastąpić masło, ale także wzbogacamy smak kanapki. Zdecydowanie zachęcam do wykonywania takich past samemu, a nie ograniczać się do wyciągnięcia ręki w stronę marketowej półki i gotowego produktu. Nie jest to ani trudne, ani pracochłonne. SKŁADNIKI: 1 szalotka drobno posiekana 200 g wędzonej piersi kurczaka 2 jajka ugotowane na twardo 1 kiszony ogórek 1-2 łyżki majonezu (w zależnośc... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w opałach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.