GRZANKI Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM I FIGĄ

GRZANKI Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM I FIGĄ

GRZANKI Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM I FIGĄ

Owoce i ryba, dla niektórych połączenie nie do przyjęia. Dla mnie miłe zaskoczenie :)  Chociaż próbowałam tego połączenia pierwszy raz, już wiem że: - z pewnością pokombinuję jeszcze z łososiem i innymi owocami - na moim dziecku to danie nie zrobiło wrażenia ;) Polecam jako przystawkę lub zwyczajną kolację. SKŁADNIKI: bagietka wędzony łosoś figa ziarna sezamu olej rzepakowy A jak to zrobić: Bagietkę pokroić pod skosem na kromki i podsmażyć na rozgrzanym oleju z dwóch stron. Na każdą grzankę, ułożyć płaty... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w opałach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.