BRUSCHETTA Z ORZECHOWYM CAMEMBERTEM, PROSCIUTTO, RUKOLĄ I FIGAMI

BRUSCHETTA Z ORZECHOWYM CAMEMBERTEM, PROSCIUTTO, RUKOLĄ I FIGAMI

BRUSCHETTA Z ORZECHOWYM CAMEMBERTEM, PROSCIUTTO, RUKOLĄ I FIGAMI

Zapraszam Was dzisiaj na pyszną i szybką przekąskę, której ja nie potrafię odmówić. Bosko wygląda, a do tego jeszcze lepiej smakuje. Można ją przygotować, jako przystawkę na "proszony obiad".  Myślę, że zadowoli nawet najbardziej wybrednych gości ;) SKŁADNIKI: 1 bagietka czosnkowa 1 ser camembert z orzechami 4-5 plasterków szynki Prosciutto rukola świeża figa oliwa A jak to zrobić: Bagietkę pokroić na kromki i podsmażyć na patelni delikatnie wysmarowanej oliwą. Kromki przewrócić na drugą stronę, na każdą po... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w opałach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.