Placki ziemniaczane takie właśnie grubo tarte po raz pierwszy jadłem w niemieckiej Kolonii. Bardzo mi zasmakowały i teraz jadam je zamiennie z naszymi tradycyjnymi drobno tartymi plackami. Usmażone grubo tarte placki ziemniaczane nawet po polaniu sosem jeszcze długo pozostają chrupiące Zobacz cały wpis Artykuł PLACKI ZIEMNIACZANE grubo tarte pochodzi z serwisu KUCHNIA TOMKA .
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.