4. Chleb orkiszowy

4. Chleb orkiszowy

4. Chleb orkiszowy

             To najlepszy chleb, jaki do tej pory upiekłam. I najlepszy jaki do tej pory jadłam! Może to brzmi trochę nieskromnie, ale tak jest. Chleb niezwykle długo zachowuje świeżość, przez cały tydzień nie zmienił się praktycznie wcale jego smak, a może nawet nabrał charakteru. Skórka pozostała lśniąca i miękka, ale jędrna, miąższ bardzo smaczny, wyrazisty, lekko wilgotny. Przy tym robi się go bardzo łatwo, mąka orkiszowa jest wdzięcznym produktem, a c... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Prezydentowej

Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.