Gulasz po węgiersku

Gulasz po węgiersku

Gulasz po węgiersku

Składniki : • wołowina – 1 kg • czerwona papryka – 1 szt. • zielona lub żółta papryka – 1 szt. • mielona słodka papryka – 3 łyżki • mielona ostra papryka – 1 łyżka • liście laurowe – 5 szt. • ziele angielskie – 5 szt. • czosnek – 3 ząbki • cebula – 2 szt. • pieczarki – 500 g • marchew – 1 szt. • koncentrat pomidorowy – 2 łyżki • pomidory pelati – 1 puszka • cytryna – 1 szt. • mąka pszenna – 2 łyżki • smalec wieprzowy • sól • pieprz Przygotowanie : Mięso kroimy w kostkę (1 x 1 cm). Cebulę i paprykę kroimy w ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu KUCHNIA POLSKA

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.