Przepis na : obiad
Danie bardzo smaczne polecam. Uwielbiam takie kombinacje warzywa i mięsko. Smacznego. Polędwicę oczyścić z błonek i pokroić na 1 cm plastry. Lekko rozbić. Doprawić mięso solą, pieprzem, papryką słodką wędzoną, ostrą i kurkumą. Obsypać ziołami toskańskimi- mieszanka ziół i suszonych pomidorów. Na patelnię wlać olej i obsmażyć polędwiczki z dwóch stron. Nie smażyć długo. Zdjąć z patelni i rozłożyć na dnie żaroodpornego naczynia. Dynię obrać ze skórki i pokroić w cienkie plastry. Rozłożyć dynię na polędwicy. Na p... czytaj dalej...
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl