Polecam bardzo ciasto pycha. Ja która nie lubię ciast z kakao zajadałam się bez opamiętania Szczerze polecam. Wykonanie ciasta – do miski dodać wszystkie składniki oprócz rodzynek, orzechów i jabłek. Za pomocą miksera zmiksować ciasto na gładką masę. Jabłka obrać ze skórki i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Odcisnąć sok, odsączone jabłka dodać do ciasta. Następnie dodać rodzynki i orzechy, wymieszać dokładnie. Pieczenie – Nagrzać piekarnik do 180 C i piec ciasto 50 minut. Przygotowanie kremu ...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl