Bardzo dobre ciasto. Szybkie i proste ciasto. Jest to przepis z zeszytu mojej mamuśki. Polecam Przygotowanie masy rabarbarowej – Rabarbar umyć, odciąć końcówki i pokroić na małe kawałeczki. Do garnuszka wlać odrobinę wody i smażyć rabarbar, mieszając aż się rozgotuje. Doprawić do smaku cukrem. Woda musi wyparować. Odłożyć rabarbar do ostudzenia. Przygotowanie ciasta – wszystkie składniki na ciasto wrzucić do miski. Następnie za pomocą noża siekać składniki aż wszystko się połączy. Na koniec lekko... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl