Bardzo dobre ciasto. Długo świeże i nic suche. Wszystkim smakowało, polecam. Wykonanie ciasta – masło utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym. na puszystą masę. Następnie dodawać po jednym jajku nie przerywając mieszania. Na koniec dodać mąkę, proszek budyniowy i proszek do pieczenia. Dokładnie wymieszać ciasto. Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia i wlać ciasto. Rozłożyć oczyszczone i suche porzeczki. Przygotowanie kruszonki – wszystkie składniki zagnieść, formując dłońmi kruszonkę. Kruszonkę rozsypać... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl