Przygotowanie tego dania nie wymaga dużo czasu, kilka minut i gotowe. To było pycha Na patelni roztopić masło, wrzucić posiekany czosnek i chilli. Smażyć chwilkę, aż czosnek nabierze lekko złotego koloru. Wlać pomidory z puszki i dodać łyżkę posiekanej natki pietruszki,doprawić solą i pieprzem do smaku. Gotować, aż nadmiar płynu trochę wyparuje. Wrzucić przegrzebki i gotować około minuty, ciągle mieszając. Obsypać pozostałą świeżo posiekaną pietruszką. Podawać ze świeżym pieczywem. Mniam ... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl