Faszerowane papryki

Faszerowane papryki

Faszerowane papryki

Przepis na : obiad

Obiadek był pyszny, polecam. Papryki umyć, przekroić na pół i wyciąć błonki. Rozłożyć na dnie żaroodpornego naczynia. Przygotowanie farszu – na patelni rozgrzać olej, wrzucić pokrojoną drobno cebulkę. Jak cebulka lekko zmięknie to wrzucić czosnek. Cukinię obrać usunąć gniazda nasienne – pokroić w drobną kostkę. Pomidory sparzyć. Następnie zdjąć skórkę i pokroić na małe kawałki. Pieczarki przekroić na pół. Na patelnię wrzucić mięso mielone i smażyć aż straci kolor surowizny. Następnie dodać cukinię, ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Pokoleń

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.