Piątkowy obiad lub kolacja a'la Moran. Czerwono - biała uczta z pomidora i mozzarelli

Piątkowy obiad lub kolacja a'la Moran. Czerwono - biała uczta z pomidora i mozzarelli

Piątkowy obiad lub kolacja a'la Moran. Czerwono - biała uczta z pomidora i mozzarelli

Przepis na : obiad

Oto moja realizacja pomysłu na ciepłą przystawkę podpatrzona w Doradcy Smaku. Z braku innych opcji zaaranżowana na wersję obiadową. Odkąd zobaczyłam jej wykonanie przez Pana Moran wiedziałam, że muszę spróbować. Wam też polecam - tym bardziej, że sezon na polskie pomidory rozkwita. Składniki (na dwie osoby): 2 średnie dojrzałe lecz twarde pomidory 1 kulka mozzarelli sól, pieprz bazylia suszona Przygotowanie: Pomidory kroimy na grube plastry (ok 1 cm). Podsmażamy z obu stron na dobrze rozgrzanej odrobinie oliwy (dos... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia po mojemu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.