Panierka do schaboszczaków. Mega chrupiąca

Panierka do schaboszczaków. Mega chrupiąca

Panierka do schaboszczaków. Mega chrupiąca

Dziś (czyli wczoraj z punktu widzenia publikacji wpisu) dyżur w kuchni miał Mąż. Jego owocem były pysznie chrupiące kotleciki z pierści kurczaka. Niby nic nowego i rutyna, ale Mąż pokusił się o innowacje w panierce. Zasięgnął porady w internacie i oto co z tego wyszło: Składniki (na kotlety z jednej piersi): 1 jajko 3/4 szklanki mleka szklanka mąki bułka tarta Przygotowanie: Zbite i przyprawione kotlety obtaczamy kolejno w: mące, jajku, mleku. Czynność powtarzamy. Na koniec obtaczamy w bułce tartej.  S... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia po mojemu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.