KARKÓWKA W MARYNACIE OCTOWO -ZIOŁOWEJ DŁUGO PIECZONA W NISKIEJ TEMPERATURZE

KARKÓWKA W MARYNACIE OCTOWO -ZIOŁOWEJ DŁUGO PIECZONA W NISKIEJ TEMPERATURZE

KARKÓWKA W MARYNACIE OCTOWO -ZIOŁOWEJ DŁUGO PIECZONA W NISKIEJ TEMPERATURZE

Karkówka jest soczysta, mięciutka i rozpływa się w ustach. Dodatek oregano sprawia,że jest aromatyczna a podczas pieczenia w całym domu wyłaniają się piękne zapachy, które kuszą domowników. Karkówkę można podać do obiadu, można podać w kanapce a nawet w burgerze. Najlepsza jaką zrobiłam. Składniki:   karkówka - 2 kg.    Marynata:   oliwa z oliwek - 1/3 szkl. ocet balsamiczny - 3 łyżki ząbki czosnku - 6 szt.  oregano świeże posiekane - 2 łyżki natka pietruszki posiekana - 2 łyżki  ost... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Paulettes

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.