FASZEROWANE FILETY PAPRYKĄ I SEREM FETA

FASZEROWANE FILETY PAPRYKĄ I SEREM FETA

FASZEROWANE FILETY PAPRYKĄ I SEREM FETA

Pierś z kurczaka z pysznym farszem. Choć papryki nie lubiłam, ani jej zapachu to jednak to się zmieniło. Polecam na obiad czy kolacje.  Składniki: filet drobiowy 2 szt.  papryka czerwona 1 szt.  ser feta 4 plastry papryka słodka mielona 1  łyżka sól 1 łyżeczka pieprz 1 szczypta szczypiorek do posypania oliwa 1 łyżeczka do posmarowania Sposób przygotowania: 1. Filety umyć i osuszyć. Na środku naciąć, ale nie do końca (tak by nie powstała dziura) oraz od środka po bok... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Paulettes

Autor

Paulina Ż.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

papryka, feta, ser feta, mielone, drobiowe, piersi, kolacja, obiad, kurczak, pierś, pierś kurczaka, dania mięsne, pierś z kurczaka, dania z piersi kurczaka, kurczak z papryką , dania z kurczakiem, filet z kurczaka, kurczak z serem

Inne przepisy z Kuchnia Paulettes

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.