Bezlitośnie przeminęło 31 dni pięknego i gorącego lipca. Pozostawił za sobą aromatyczne i słodkie pomidory. Soczyste i dojrzałe. Moje ulubione. Jak co roku, zasadzone i dopieszczone przez mamę. Składniki: 2 kg dojrzałych pomidorów malinowych 5 listków świeżej bazylii gałązka świeżego oregano 3 ząbki czosnku 200 ml śmietany 30% 2 łyżki cukru sól świeżo mielony czarny pieprz 2 łyżki oliwy z oliwek 2 łyżki masła Sposób wykonania: Pomidory w całości pieczemy w piekarniku ok. 20 minut w temper... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...