Sałatka z zielonych pomidorów, cebuli, papryki i marchewki do słoików. Zaskakująco delikatna w porównaniu do innych przetworów w zalewie octowej. Cebula sprawia, że ocet łagodnieje, marchewka jest chrupiąca, a wraz z czerwoną papryką sprawiają, że sałatka wygląda bardzo kolorowo. Przepis na sałatkę z zielonych pomidorów dostaliśmy kilka lat temu od naszej znajomej z Ukrainy. Na każdą zimę staramy się zrobić chociaż kilka słoików. Jak zrobić zrobić sałatkę z zielonych pomidorów do słoików? Sałatka z zielonych ... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Lubie gotować, jeszcze bardziej lubię jeść.