KUCHENNA APTEKA #47 - MIĘSO Z INDYKA

KUCHENNA APTEKA #47 - MIĘSO Z INDYKA

KUCHENNA APTEKA #47 - MIĘSO Z INDYKA

Mięso z indyka to mięso drobiowe, które uznawane jest za jedno z najzdrowszych mięs. Może się ono pochwalić wysoką wartością odżywczą - zawiera cenne witaminy, minerały, a także bardzo dużą ilość pełnowartościowego białka  oraz sporą zawartość dobroczynnych dla naszego zdrowia kwasów tłuszczowych nienasyconych. P rzy tym ma mało tłuszczu, jest niskokaloryczne oraz  łatwo przyswajalne i lekkostrawne, a do tego delikatne i bardzo smaczne .  Mięso z indyka, oprócz wartości zdrowotnych, docenian... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia MagdaLeny

Autor

KuchniaKuchnia

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, indyk, mielone, pierś, roladki, piersi, dieta, niskokaloryczne, pierś z indyka, mięso mielone, zupa, kotlety mielone, kurczak, szpinak, cukinia, kotlet, kotlety, sosy, pieczarki, skrzydełka, pulpeciki, szaszłyki, kotlety drobiowe, kurczak pieczony, potrawy z kurczaka, pierś z kurczaka, pierś kurczaka, kurczak z pieczarkami, prosta zupa

Inne przepisy z Kuchnia MagdaLeny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.