KUCHENNA APTEKA #47 - MIĘSO Z INDYKA
KUCHENNA APTEKA #47 - MIĘSO Z INDYKA
Mięso z indyka to mięso drobiowe, które uznawane jest za jedno z najzdrowszych mięs. Może się ono pochwalić wysoką wartością odżywczą - zawiera cenne witaminy, minerały, a także bardzo dużą ilość pełnowartościowego białka oraz sporą zawartość dobroczynnych dla naszego zdrowia kwasów tłuszczowych nienasyconych. P rzy tym ma mało tłuszczu, jest niskokaloryczne oraz łatwo przyswajalne i lekkostrawne, a do tego delikatne i bardzo smaczne . Mięso z indyka, oprócz wartości zdrowotnych, docenian... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia MagdaLeny
Autor
Kuchnia
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, indyk, mielone, pierś, roladki, piersi, dieta, niskokaloryczne, pierś z indyka, mięso mielone, zupa, kotlety mielone, kurczak, szpinak, cukinia, kotlet, kotlety, sosy, pieczarki, skrzydełka, pulpeciki, szaszłyki, kotlety drobiowe, kurczak pieczony, potrawy z kurczaka, pierś z kurczaka, pierś kurczaka, kurczak z pieczarkami, prosta zupa
Inne przepisy z Kuchnia MagdaLeny
Dodaj komentarz