Przepis na : obiad
Czas na majówkę, wraz z którą rozpoczyna się sezon grillowy oraz turystyczny. Osobiście czekam na ten czas cały rok, by spakować grilla i wyjechać za miasto, na łono natury. Gdziekolwiek jedziemy - na piknik, kemping, pod namiot czy do domku letniskowego, grill to postawa naszego wyposażenia. Grillowanie na świeżym powietrzu, nad brzegiem jeziora, z dala od zgiełku to prawdziwy relaks i przyjemność. Poza tym, grillowanie z dala od cywilizacji to najlepszy, najszybszy, najwygodniejszy sposób przygotowania ci... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...