CIASTKA RYŻOWE Z CZEKOLADĄ I KOKOSEM

CIASTKA RYŻOWE Z CZEKOLADĄ I KOKOSEM

CIASTKA RYŻOWE Z CZEKOLADĄ I KOKOSEM

Bezglutenowe, kruche ciasteczka z dodatkiem gorzkiej czekolady oraz wiórek kokosowych, bez dodatku cukru. Wykonane zostały z mąki ryżowej, a słodyczy nadał im dodatek ksylitolu lub erytrolu oraz czekolady. Nie są to ciastka przesłodzone, więc z czystym sumieniem możemy podać je dzieciom. Są proste i dość szybkie w wykonaniu, jednak ciasto po zagnieceniu musi swoje odleżeć, co wydłuża czas ich przygotowania. Podczas pieczenia po całej kuchni unosi się wspaniały aromat czekolady i kokosu. Smakują znakomicie! ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia MagdaLeny

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Autor

KuchniaKuchnia

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, tarta, ciastka , ciasteczka, kruche ciasteczka, bezglutenowe, fit, ciasteczka z czekolada, ciasto kruche, przepisy na kruche ciasto, ciasteczka kokosowe, szybkie ciasto, proste i szybkie ciasto, ciastka kokosowe, ciasto z orzechami, ciasto kokosowe, szybkie ciasto bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, bez pieczenia, ciasto fit

Inne przepisy z Kuchnia MagdaLeny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.