Wafle to szybka słodka przekąska. Jest już kilka propozycji na blogu. Tym razem zapraszam na wersję kajmakową z powidłem.Składniki:1 opakowanie wafli1/2 puszki masy kajmakowej1/2 kostki miękkiej margarynypowidła śliwkoweSposób wykonania:1. Margarynę ucieramy, dodajemy stopniowo masę kajmakową.2. Wafle smarujemy masą, a jednego wafla powidłem. Przykrywamy ostatnim waflem bez smarowania.3. Wafla obciążamy np. deską i odstawiamy na kilka godzin.Smacznego!!! czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...