Pysznie, lekko i zdrowo - pomysł na rybę podpatrzony na weselu siostry :) Polecam! Składniki: filety ryby (dowolne - np. morszczuk, miruna, tilapia) świeży siekany koperek pieprz cytrynowy sól gałązka naci selera odrobina masła na każdy kawałek ryby Sposób wykonania: 1. Rybę posolić, posypać pieprzem cytrynowym i koperkiem. Na wierzch ułożyć kawałek masła i gałązkę selera. 2. Rybę zawinąć w folię aluminiową, wyłożyć na blaszkę i piec w 180 st. C przez ok 30 minut. Smacznego!!! ... czytaj dalej...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.
Czytaj dalej...