Witajcie! Dziś propozycja iście z polskiej klasycznej kuchni - czyli kapusta zasmażana. Jak dla mnie ta receptura jest idealna. Składniki: 1/2 główki kapusty (u mnie połówka ważyła 1 kg przed oczyszczeniem z części głąba) 1 marchewka 1 cebula 2-3 łyżki siekanego koperku olej sól, pieprz 1 listek laurowy 1 płaska łyżeczka kminku 1 łyżka mąki 1 łyżka śmietany 18% woda Sposób wykonania: 1. Kapustę poszatkować, marchew obrać i zetrzeć na tarce jarzynowej, a cebulę posiekać w kosteczkę. 2. W garnku rozgrzewamy odrobinę ... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...