Kostki w polewie czekoladowej i kokosie SKŁADNIKI:CIASTO100 g masło,3 łyżki miód,3 łyżeczki proszek do pieczenia,1 szkl cukier,2 i 1/2 szkl mąka,1 opak gotowa polewa,400 g wiórki kokosowePRZYGOTOWANIE:CIASTO Mąkę wysypać do miski, dodać masło miód, proszek do pieczenia i cukier, zagnieść ciasto. Brytfannę do pieczenia ciasta wysmarować tłuszczem. Ciasto wyłożyć do brytfanny, włożyć do piekarnika, piec w 180 stop. przez około 40 minut. Upieczone ciasto kroimy na kawałki, zanurzamy kawa... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Gotowanie i pieczenie jest moją pasją kulinarną