Wątróbka smażona z cebulą

Wątróbka smażona z cebulą

Wątróbka smażona z cebulą

Przepis na : obiad

Wątróbka smażona z cebulą Składniki: - wątróbka wieprzowa - 1 cebula - sól, czarny pieprz mielony dodatki: - chleb pełnoziarnisty ProBody z nasionami - olej rzepakowy do smażenia Przygotowanie: Na patelni rozgrzewam olej. Cebulę kroję w piórka i smażę na gorącym tłuszczu aż się lekko zarumieni. Wątróbkę płuczę, odcinam żyłki i kroję na małe kawałki. Smażę mięso na patelni po cebuli. Gdy się zarumieni, dodaję cebulę i duszę pod przykryciem około 15 minut. Dopiero na samym końcu przyprawiam solą i piepr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia co dnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.