Filet z sandacza na warzywnym tagliatelle z grzybami

Filet z sandacza na warzywnym tagliatelle z grzybami

Filet z sandacza na warzywnym tagliatelle z grzybami

Przepis na : obiad

Filet z sandacza na warzywnym tagliatelle z grzybami Składniki – 2 porcje: Sandacz (filet) – 400g Musztarda – 2 łyżki Czosnek – 1 ząbek Marchewki – 2 sztuki Cukinia – 1 sztuka Kapary – 2 łyżeczki Grzyby np. borowiki – 3 sztuki Masło – 2-3 łyżki Białe wino – 120ml Sól, pieprz, papryka wędzona Oliwa – 1 łyżka do warzyw + do smażenia ryby Koperek, kiełki do dekoracji Wykonanie: Sandacza porcjujemy i każdą porcję smarujemy musztardą, nacieramy czosnkiem i przyprawiamy solą i pieprzem. Marchewkę obieramy ze skóry i ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Bon Appetit

Autor

Aleksandra MachAleksandra Mach

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, ryby, ryba, marchewka, papryka, tagliatelle, cukinia, ryby smażone, makarony, obiad z makaronem, makaron na obiad, obiad, makaron, warzywa na patelnie, makaron tagliatelle, makaron smażony, makaron z patelni

Inne przepisy z Kuchnia Bon Appetit

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.