Cukinia faszerowana komosą ryżową i tuńczykiem

Cukinia faszerowana komosą ryżową i tuńczykiem

Cukinia faszerowana komosą ryżową i tuńczykiem

Przepis na : obiad

Cukinia faszerowana komosą ryżową i tuńczykiem Składniki – 2 porcje: Cukinia – 2 sztuki Komosa ryżowa – 150g Tuńczyk - 100g Groszek zielony – 50g Kukurydza – 50g Parmezan – 3 łyżki starte+ do posypania Sól, pieprz, suszony rozmaryn, czarnuszka Wykonanie: Komosę ryżową ugotować w lekko osolonej wodzie. Cukinie umyć, przekroić na pół i wydrążyć gniazda nasienne. Komosę wymieszać z tuńczykiem, groszkiem, kukurydzą, parmezanem i przyprawami. Farsz przełożyć do wydrążonych cukinii i piec przez 40 minut w 180 stopn... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Bon Appetit

Warto przeczytać

Fit przepisy

Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.