Bezglutenowe ciasto o delikatnie kokosowym smaku z aromatycznymi śliwkami. Kruche, delikatne, idealne do popołudniowej kawy. Inspirację znalazłam na Kwestii Smaku, ale przerobiłam na wersję bezglutenową i wyszło naprawdę smaczne, letnie ciasto. Polecam gorąco. SKŁADNIKI: ciasto: 250g Mieszanki do ciast Mix per dolci Nutrifree 100 g mąki ryżowej 50 g mąki kokosowej 100 g cukru 2 łyżeczki bezglutenowego proszku do pieczenia 250 g masła 1 jajko 8 łyżek wiórków kokosowych Owoce: 1,5 kg śliwek 100 g brązowego cukru... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...