Bezglutenowe bułeczki z quinoa

Bezglutenowe bułeczki z quinoa

Bezglutenowe bułeczki z quinoa

Bezglutenowe bułeczki z komosy ryżowej to prosty, szybki i bardzo smaczny sposób na domowe pieczywo i wykorzystanie nadmiaru kaszy :) Oryginalny przepis dostałam od koleżanki Marty, która zrobiła je w wersji z kaszy jaglanej, ale jak widać quinoa też się do tego znakomicie nadaje. Wspaniale smakują same, z dodatkiem niewielkiej ilości oliwy z oliwek, ale także z serkiem czy dżemem. Polecam gorąco. SKŁADNIKI: 200 g ugotowanej czarnej lub białej komosy ryżowej (quiona) 150 g mąki z komosy ryżowej (klik) 300 g mąki r... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia bezglutenowa

Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.