Gulasz z jelenia na czerwonym winie z pieczarkami
Gulasz z jelenia na czerwonym winie z pieczarkami
Przepis na : obiad
Gulasz z jelenia na czerwonym winie z pieczarkami zaskoczył mnie niesamowicie. Podczas przyrządzania nie miałam świadomości, że finalnie wyjdzie mi tak pyszne i aromatyczne danie. Zachwycona byłam nim ja, ale także mój narzeczony, który stwierdził, że takie obiady może jeść codziennie – uwierzcie, to najlepsza rekomendacja Aby mięso było smaczne, marynowałam je 24 godziny, a także gotowałam gulasz około 2 godzin, do całkowitej miękkości mięsa. Tak przyrządzoną potrawkę podałam z kaszą gryczaną oraz ogórka... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia Bazylii
Autor
Kasia Nowakowska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, gulasz, ogórki, pieczarki, obiad, sosy, mielone, kasza, zupa pomidorowa, mięso mielone, ogórki kiszone, kasza gryczana, wołowina, potrawka, polędwiczka, schabowe, roladki, zapiekanka ziemniaczana, polędwiczki, karkówka, zapiekanka, szpinak, zapiekanki, mięso na obiad, zapiekanka z mięsem , polędwiczki w sosie, pieczarki do obiadu, zapiekanka z serem, karkówka na obiad, warzywa na patelnie
Inne przepisy z Kuchnia Bazylii
Dodaj komentarz