Przepis na : deser
SKŁADNIKI: 7 podłużnych biszkoptów 2 łyżeczki żelatyny 200 ml śmietanki kremówki 30% 100 ml mleka kokosowego (z kartonu) 2-3 łyżki cukru pudru 3 dag posiekanej gorzkiej czekolady 1 galaretka żurawinowa 15 dag mrożonych lub świeżych malin WYKONANIE: Dno foremki o wymiarach 26x11 cm (u mnie silikonowa ze szklanym dnem) wyłożyć biszkoptami. Żelatynę rozpuścić w ok. 1/3 wrzącej wody. Dobrze schłodzoną śmietanę ubić na sztywno dodając do smaku cukier puder. Mleko kokosowe roztrzepać miotełką ze schłodzoną żelaty... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...