(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sos chrzanowo-jajeczny – Ksiega-smaku.pl Przepis na bardzo prosty a jakże pyszny sos chrzanowo jajeczny, który idealnie sprawdzi się jako dodatek do przeróżnych wędlin np. przy wielkanocnym stole, na przyjęciach lub do grillowanych potraw. Przepis jest bardzo prosty a wykonanie gotowego sosu nie zajmie więcej niż kilka minut. Sos chrzanowo-jajeczny Składniki: 3 jajka Małe opakowanie kwaśnej śmietany 18% 1 łyżka jogurtu naturalnego 3 łyżeczki chrzanu 1 łyżeczka... czytaj dalej...
Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...Wiele osób zapewne słyszało o tym sosie i zastanawiało się, jak się go robi, z czego on jest i z czym się go podaje.
Czytaj dalej...Zasmażka jest podstawą wszelkich sosów, zup lub też do szparagów czy fasolki szparagowej. Często się ją stosuje nie tyle by zagęścić jakieś danie ale też by wzbogacić jego smak. Często pojawiają się problemy z zasmażką.
Czytaj dalej...